Echt genieten

Eten brengt mensen samen. Mijn doel is om van die momenten een onvergetelijke ervaring te maken. Een moment om te genieten van bijzonder eten met de mensen om jou heen.

Tommy Luyten

'De Franse keuken met een moderne twist: ontdek nieuwe, frisse smaken.'

‘Ik gebruik mijn creativiteit om unieke gerechten te bereiden. Gebaseerd op de Franse keuken, maar altijd met een moderne twist. Bijzondere smaken gemaakt van de mooiste ingrediënten.’

‘Het spelen met smaken, kleur, textuur en presentatie, daar ligt mijn passie. In het creëren van nieuwe smaakcombinaties en het samenstellen van menu’s, concepten en bijzondere momenten die blijven hangen.’

‘Ik steek elke dag mijn tijd en energie in het vinden van de beste leveranciers en de mooiste producten. Vanuit mijn keuken in Made bereid ik de gerechten voor de Thuis Diners, BBQ Diners, bruiloften en zakelijke events.’

Wil jij op de hoogte blijven van Tommy's events & concepten?

Tommy werkte na zijn opleiding als kok in gerenommeerde restaurants zoals Restaurant De Gieser Wildeman in Noordeloos, Restaurant Limonade fabriek in Streefkerk en restaurant Oud Sluis in Sluis.

Sinds 2015 kookt Tommy vanuit zijn eigen keuken in Made en steekt hij al zijn energie en creativiteit in concepten zoals een uniek thuisdiner bij u thuis.