Een restaurant ervaring bij jou thuis.

Geniet samen met familie en of vrienden van een geheel verzorgd diner. Een unieke restaurant ervaring, maar dan bij jou thuis.

Vanaf 8 personen

Een Thuis Diner is te boeken vanaf 8 personen. We bespreken samen wat jouw wensen zijn en stemmen daar het gehele menu op af. Denk hierbij
aan het menu, bijpassende wijnen, het aantal gangen en de locatie.

Bon appetit

Als het Thuis Diner is gepland zorgt Tommy voor alle voorbereidingen. Uiteraard heerlijke gerechten, maar ook praktische zaken als servies, bestek, glaswerk en kookgerei.

Thuis Diner

Deel bijzondere momenten met je geliefde, familie en/of vrienden. Tommy bereid een exclusief Thuis Diner helemaal afgestemd op jouw wensen.

FAQ

Antwoord op al jouw vragen

Wat neemt Tommy mee?

Servies, bestek, glaswerk, servetten en kookgerei. Alles neem ik gekoeld mee naar locatie. Als ik weer wegga is alles schoon en opgeruimd. Het enige wat jij hoeft te regelen is een tafel met stoelen en een tafellaken.

Ik heb een allergie.

Bij het inplannen van het Thuis Diner bespreken we al jouw vragen en wensen waaronder ook eventuele allergieën en dieetwensen. 

Hoe lang duurt een Thuis Diner?

Een Thuis Diner duurt gemiddeld ca. 4 a 5 uur. Dit is afhankelijk van het aantal gangen. 

Wil jij een bijzonder Diner organiseren?

Plaats jouw aanvraag en samen plannen we een onvergetelijke dag.

01

Plaats vrijblijvend een aanvraag bij Tommy’s Keuken. Tommy neemt contact met je op om de details door te nemen en antwoord te geven op al je vragen.

02

Als alles duidelijk is en alle details zoals prijs, datum en allergieën zijn besproken wordt jouw boeking definitief ingepland.